Over mij

over mij
Ik ben Kawa en ik ben een IT-er met een HBO informatica achtergrond. Op het moment van schrijven ben ik 28 jaar jong. Ik werk momenteel voor een werkgever als software ontwikkelaar waarbij ik programma’s en applicaties heb ontwikkeld voor diverse overheidsinstellingen en bedrijven. Hiernaast ben ik mijn eigen bedrijf begonnen om elektra aan te sluiten, netwerkkabels te trekken en andere elektra/netwerk gerelateerde problemen van mensen op te lossen.

Elektra en netwerken aansluit is niet moeilijk, je moet wel weten hoe je het goed moet doen!

In mijn vrije tijd probeer ik thuis zoveel mogelijk te automatiseren. Ik ben fan van thuisbioscopen en domotica.

Zo heb ik een complete kamer ingericht als thuisbioscoop. Met één druk op een afstandsbediening of een app op mijn telefoon start ik mijn hele installatie en bedien ik de multimedia apparatuur. De verlichting wordt gedimd, het scherm komt naar beneden, de beamer start op, afspeelapparatuur start op en het elektrische gordijn gaat omlaag om de kamer donker te maken. Deze installatie doet er absoluut niet onder voor een bioscoop zoals bij u in de buurt.

Vanuit deze hobby ben ik gaan kijken of het mogelijk is om dit tegen een vergoeding voor anderen te doen. Ik ben begonnen met het installeren van goede netwerk infrastructuren bij kennissen en familie. Voor het aansluiten van televisie wat binnenkomt via glasvezel heb je natuurlijk een netwerkkabel nodig in de buurt van je televisie. Hiervoor moet er een netwerkkabel getrokken worden door een loze leiding of een leiding waar al een telefoondraad of coax kabel loopt.

Zo is ElektroKawa ontstaan.